krzypaw, osobiście montowałem czujniki Exus do O1, cena atrakcyjna i się sprawdziły
Światła w O2 fl 2009 - czy jest jakiś sposób na wyłaczenie
Zwiń
X
-
Światła w O2 fl 2009 - czy jest jakiś sposób na wyłaczenie
Światła w O2 fl 2009 - czy jest jakiś sposób na wyłączenie świateł poza wyjęciem kluczyka. Praktyczni cały czas jesteśmy z włączonymi światłami a często zdarza mi się czekać na żonę lub dzieci i chciałbym wyłączyć zupełnie światła nie wyciągając kluczyka i nie wyłanczać zapłonu czy jest jakiś sposób ???
-
-
Slawek_2005-S1,
Wyłącz sobie światła do jazdy dziennej i wtedy po prostu jeżeli wyłączysz światła to nic się nie będzie świecić, w przeciwnym razie zostaną włączone dzienne.
Pozdrawiam... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Slawek_2005-S1Światła w O2 fl 2009 - czy jest jakiś sposób na wyłączenie świateł poza wyjęciem kluczyka. Praktyczni cały czas jesteśmy z włączonymi światłami a często zdarza mi się czekać na żonę lub dzieci i chciałbym wyłączyć zupełnie światła nie wyciągając kluczyka i nie wyłanczać zapłonu czy jest jakiś sposób ???
pewnie gdzieś na spota trójmiejskiego musiałbyś podlecieć w ostateczności ASOsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zapraszamy!
Pierwsza środa miesiąca; Restauracja u Przyjaciół , Sopot ul. Polna 55 , godz 20
lub obserwować ten temat: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...384&start=3945Jacek
Komentarz
-
-
Swiatła dzienne ( nie halogeny tylko reflektory )mozesz wyłaczyc w nast sposób:
Po właczeniu stacyjki ( bez zapłonu ) odciagnij dzwignie kierunkowskazów do siebie ( do kierownicy) przestaw w dolną pozycje ( tak jak lewy kierunek ) i przytrzymaj 3 sek. Wtedy wyłaczasz swiatła dzienne i operujesz normalnie włacznikiem - czyli "0" swiatła wyłaczone .
Uwaga czynnosć tą musisz wykonać max 3 sek po przekreceniu stacyjki
Dla ułatwienia opis jest w instrukcji str 60
powodzenia
Komentarz
-
-
Witam - RS - dzięki - sprawdziłem i działa i jestem zadowolony - o to mi chodziło- dodam, że z prawym kierunkiem opcję świateł dziennych załączamy.
- ale muszę jeszcze dodać coś od siebie odnośnie "sprzedawcy" od którego kupiłem samochód. Stoimy całą rodziną odbieramy naszego "szkodnika" :lol: z salonu :lol: facet nam tłumaczy co i jak , no i pytam go o te lampy jak je zupełnie wyłączyć bo to trochę kicha, że lamp nie można całkowicie wyłączyć a on na to, że ta opcja tak ma :!: i nic nie można zrobić. Więc myślę sobie :?: pewnie sztab inżynierów nad tym myślał i tak ma być i przestań zadawać głupie pytania. I co się okazuje, że ten facet u którego zostawiłem ponad 60 tysi, który zajmuje się tylko sprzedawaniem samochodów i powinien to wiedzieć ops: , niestety olewa takich leszczy jak ja i jest nieprzygotowany do tematu i to jest kurna chata bardzo bardzo przykre.
Ale na szczęście jest OCP no i oczywiści instrukcja obsługi :lol:
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RSSwiatła dzienne ( nie halogeny tylko reflektory )mozesz wyłaczyc w nast sposób:
Po właczeniu stacyjki ( bez zapłonu ) odciagnij dzwignie kierunkowskazów do siebie ( do kierownicy) przestaw w dolną pozycje ( tak jak lewy kierunek ) i przytrzymaj 3 sek. Wtedy wyłaczasz swiatła dzienne i operujesz normalnie włacznikiem - czyli "0" swiatła wyłaczone .
Uwaga czynnosć tą musisz wykonać max 3 sek po przekreceniu stacyjki
Dla ułatwienia opis jest w instrukcji str 60
powodzenia
Komentarz
-
Komentarz